Het vullen van de spoelbak

Glazen spoelen

Zeepzak vervangen

Contact

Service

Het vullen van de spoelbak

1. Het Aquafox systeem aan zetten

Druk 1 keer op de groene knop. De blauwe verlichting in de kraan gaat dan aan.

2. Spoelbak vullen

Met de blauwe knop ververs je 1/3 van de spoelbak. Om de spoelbak geheel te vullen druk je 3 keer op de blauwe knop.

Indien je een dubbele spoelbak hebt worden beide bakken achter elkaar gevuld.

het vullen van de spoelbak Aquafox systeem

Glazen spoelen

glazen spoelen Aquafox systeem

Als je een glas spoelt knippert de middelste groene LED. Dit betekent dat het systeem de spoeling van het glas heeft geregistreerd. Tijdens de installatie is het systeem optimaal ingesteld. Na een vast aantal glazen voegt het AquaFox systeem vanzelf water en zeep toe aan de spoelbak.

Indien je een dubbele spoelbak hebt worden beide spoelbakken, afhankelijk van de instellingen, achter elkaar ververst.

Zo werkt het AquaFox systeem!

Zeepzak vervangen

De blauwe lamp brandt als het systeem aan staat. Als de blauwe lamp knippert is de zeep op en moet er een nieuwe zeepzak worden geplaatst in de kast.

Indien er geen zeepzak is, of als deze niet goed is geplaatst, gaat de blauwe lamp ook knipperen. Controleer dan of de zeepzak goed is geplaatst. De instructies hiervoor staan in de zeepcassette.

zeepzak vervangen Aquafox systeem

Zo vervang je de zeepzak in het Aquafox systeem

Aquafox handleidingen

Download de laatste versies van de Aquafox handleidingen.

Veelgestelde vragen

Aquafox zeep is te koop in elke groothandel in Nederland. U kunt de Aquafox zeep ook direct bestellen via onze webshop.

De installatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde monteurs van AquaFox. Nadat het systeem is gekocht neemt de service afdeling telefonisch contact op om een installatieafspraak te maken.

De bierglasreiniger is PH neutraal

Ja, het systeem is goedgekeurd volgens de KIWA en BelgAqua. Hierdoor voldoet het aan alle gestelde normen. Bovendien heeft het systeem een CE markering.

De behuizing waarbinnen water en zeep worden vermengd moet zich binnen 1,5 meter van de spoelbak bevinden. Hierdoor kan het systeem water en zeep naar de spoelbak(ken) pompen. De behuizing heeft de volgende afmetingen BxDxH: 93x420x310 mm en kan geplaatst worden op meerdere manieren: In kastjes, onder het barblad, op de grond, aan de zijwanden, etc. In 99% van de gevallen is plaatsing geen enkel probleem. Als u een afwijkende installatie verwacht neem dan contact op met onze service afdeling zodat we goed voorbereid de installatie kunnen uitvoeren.

Nee, dit vormt geen enkel probleem. Het systeem is monteerbaar op een dubbele spoelbak. Het AquaFox systeem zal zowel de spoelbak met water en zeep als de waterbak met enkel water verversen. Het systeem is volledig voorbereid op een dubbele spoelbak en installatie is daardoor net zo eenvoudig als een enkel systeem.

Na het herhaaldelijk testen met een industriële vaatwasmachine kunnen we garanderen dat ons Aquafox-systeem de bierglazen grondig reinigt terwijl de hygiëne van het glas behouden blijft!

Bekijk de YouTube-video van het experiment dat we hebben uitgevoerd om het resultaat te zien.

Onze meesterbespaarders:

trustpilot-aquafox