Ontdek wat onze klanten van het AquaFox systeem vinden

Theater De Naald, Naaldwijk

WestlandTheater De Naald is niet meer weg te denken uit Gemeente Westland. In meer dan 35 jaar groeide het theater uit tot een waardevolle ontmoetingsplek. Een plek waar cultuurliefhebbers elkaar vinden en met elkaar genieten van uiteenlopende theatervoorstellingen en films. 

PAARD, Den Haag

Het Paard, voorheen Paard van Troje, is een uitgaansgelegenheid en poppodium in Den Haag die sinds 1972 bestaat. Het biedt in de grote zaal plaats aan 1100 bezoekers en in de kleine zaal plaats aan 300 bezoekers. Daarnaast is er nog een café met plaats voor ca. 200 personen.

RAW 013, Tilburg

Grenzeloos experimenteren, dat is de gedachte achter RAW. Een schitterend industrieel pand met zonovergoten terras op een toplocatie in de Spoorzone. Dansfeesten, bierfestivals en borrelen met vrienden tot in de late uurtjes.

Spa One, Oosterhout

Spa One is een state of the art wellness-complex waar je in een uiterst aangename sfeer, volledig tot ontspanning komt. In een ontspannen sfeer geniet je in ons restaurant van de meest uiteenlopende en altijd smakelijke gerechten.

Loetje, Delft

Restaurant Loetje heeft landelijk naam gemaakt met de lekkerste biefstuk en nog veel meer heerlijke gerechten. De ruime porties worden altijd geserveerd met een flinke dosis gastvrijheid. Bij Loetje is het goed en zit je altijd lekker. Alle vestigingen van Loetje werken met een AquaFox systeem.

Bierhuis De Klomp, Delft

Aan de buitenkant lijkt het misschien een klein café, maar binnen zal je verrast worden door de aaneenschakeling van verschillende ruimtes met ieder zijn eigen sfeer. De Klomp schenkt sinds 1652 al meer dan 80 soorten bieren.

Patronaat, Haarlem

Patronaat staat voor een open, eigenzinnige popcultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Met vier zalen, oefenruimtes, festivals en producties op negen externe locaties is Patronaat veel meer dan een podium alleen.

EIBER Bier, Den Haag

Sinds 2016 brouwen wij verschillende speciaalbieren: Goede doordrinkers, vol smaak. Basisbieren in combinatie met exclusieve en seizoensbieren, waarbij wordt geëxperimenteerd met lokale ingrediënten en verrassende combinaties.

trustpilot-aquafox

Hoor wat ze te zeggen hebben:

Benieuwd of een AquaFox systeem geschikt is voor jouw zaak?

Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.