fbpx

AquaFox staat voor zorgeloos werken

Wij bieden onze systemen op verschillende manieren aan. Hiermee proberen we tegemoet te komen de wensen van alle ondernemers.

 

Directe aanschaf inclusief installatie, montagemateriaal en 6 jaar volledige garantie

  • Compleet AquaFox systeem voor een enkele spoelbak € 1149,-  eenmalig
  • Compleet AquaFox systeem voor een dubbele spoelbak € 1199,- eenmalig

 

Huurkoop aanschaf inclusief installatie, montagemateriaal en 6 jaar volledige garantie

  • Compleet AquaFox systeem voor enkele spoelbak 549,- eenmalig en 5 x € 149,- (de 1e factuur volgt exact 1 jaar na installatie voor de periode van 5 jaar).
  • Compleet AquaFox systeem voor een dubbele spoelbak € 599,- eenmalig en 5 x € 149,- (de 1e factuur volgt exact 1 jaar na installatie voor de periode van 5 jaar).

Voor het vervangen/upgraden van een oud AquaFox systeem (model 2.0 en 3.0) naar het nieuwste model gelden bovenstaande prijzen met een korting van 200,- op de eenmalige kosten.

Na verloop van de periode van 6 jaar kunt u ervoor kiezen het systeem te upgraden naar het nieuwste model AquaFox met een korting van € 200,- op de eenmalige kosten, of eventueel onderhoud op factuurbasis te laten uit voeren.

 

AquaFox systeem huren inclusief installatie, montagemateriaal en 6 jaar volledige garantie

De huurovereenkomst voor een AquaFox systeem gaat in op de dag van de installatie. De duur van deze overeenkomst is minimaal 1 jaar. Daarna is de overeenkomst maandelijks opzegbaar. Wij factureren na de installatie: € 200,- installatiekosten en de eerste drie maanden huur € 25,- per maand. Na drie maanden na installatie factureren wij maandelijks € 25,- huur per systeem.

De installatiekosten ontvangt u terug wanneer wij het volledig functionerende systeem na opzegging van de overeenkomst hebben gedemonteerd. Eventuele openstaande huur en/of schade aan het systeem zal eerst worden verrekend met de installatiekosten. Als u binnen 1 jaar na installatie afziet van de overeenkomst is AquaFox genoodzaakt, na demontage van het AquaFox systeem, de installatiekosten volledig te behouden ter compensatie van de gemaakte kosten.

 

Volledige garantie

AquaFox vindt het belangrijk om alle systemen volledige garantie te geven. Onze systemen staan vaak op een vochtige plek en er gaat water en zeep door de leidingen. Om een perfecte werking te kunnen garanderen is onderhoud nodig. Met onze volledige garantie bent u verzekerd van een optimaal werkend systeem door een kosteloze storingsdienst. Geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen materiaalkosten.

 

N.B. alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Voor de Belgische markt geldt een toeslag van € 30,- per jaar op de huurkoopaanschaf. Voor de optie huren voor de Belgische markt geldt een toeslag van € 25,- op de eenmalige installatiekosten en € 5,- op de maandelijkse huurkosten.

Alle systemen worden geleverd met één startdosis zeep.

Bij aanschaf van 2 of meer systemen geldt een staffelkorting. Neem contact op met ons kantoor voor een complete offerte op info@aquafox.nl of  bel 070 3244723.

Heeft u een storing?

Bel voor service 070- 32 447 23 en onze medewerkers plannen een afspraak voor u in.

Deze locaties zijn vaste gebruikers van het AquaFox systeem
Menu