Vorig bericht
De VNPF en Aquafox Partnerschap: Een Duurzame Oplossing voor Poppodia en Festivals
Volgend bericht
Paradiso in Amsterdam spoelt nu ook de hardcups met Aquafox

Zeg vaarwel tegen wegwerp plastic bekers met AquaFox: De duurzame oplossing voor de horeca-industrie

Het dreigende verbod op het gebruik van plastic wegwerpbekers voor drankjes is geen abstract concept meer – het is bijna zover. Dit is een belangrijke ontwikkeling die verstrekkende gevolgen zal hebben voor bedrijven in de horeca en evenementenorganisatoren. Dit komt omdat de conventionele plastic bekertjes die vaak in deze omgevingen worden gebruikt, aanzienlijk bijdragen aan milieuvervuiling. Gelukkig biedt AquaFox een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor dit probleem.

AquaFox is een innovatief systeem dat de horeca in staat stelt om herbruikbare harde bekers op een milieuvriendelijke manier af te spoelen en te reinigen. Met ons systeem kunnen evenementenorganisatoren en bedrijven afval verminderen en tegelijkertijd een hygiënische oplossing bieden voor het serveren van drankjes. Het systeem maakt gebruik van een waterbesparende en gebruiksvriendelijke spoelprocedure met blauw licht om ervoor te zorgen dat de bekers grondig worden gereinigd.

Naast het feit dat AquaFox een milieuvriendelijke optie is, biedt het ook financiële voordelen. Door te investeren in herbruikbare bekers en het AquaFox-systeem, kunnen bedrijven geld besparen door minder afhankelijk te zijn van wegwerpbekers. Bovendien is het systeem gemakkelijk te gebruiken, wat betekent dat bedrijven kunnen besparen op personeelskosten en tegelijkertijd het milieu kunnen helpen beschermen.

Sommige muzieklocaties zoals Het Paard, 013 en Patronaat zijn al overgestapt op AquaFox en plukken de vruchten van dit innovatieve systeem. Ze erkennen de positieve impact die dit systeem kan hebben op het milieu en hun bedrijfsresultaten. Met het verbod op plastic wegwerpbekers in het vooruitzicht wordt verwacht dat meer bedrijven zullen volgen.

Als u meer wilt weten over AquaFox en hoe het uw bedrijf ten goede kan komen, raden wij u aan contact op te nemen met Hugo van de Watering op +31 6 25261456. Hij kan u meer informatie geven en eventuele vragen beantwoorden. Door over te stappen op AquaFox, kunt u uw steentje bijdragen aan de bescherming van het milieu, geld besparen en een hygiënische oplossing bieden voor uw klanten.

Lees hier meer: https://www.plasticpromise.nl/actueel/verbod-single-use-plastics-vanaf-1-juli-2023-van-kracht-hergebruik-wordt-de-norm