De vereniging

AquaFox voor de vereniging

De voordelen van het AquaFox systeem gelden ook voor uw vereniging. Het AquaFox systeem zorgt ervoor dat de spoelbak automatisch wordt ververst op basis van de gespoelde glazen/hard-cups. De continu lopende kraan kan dicht worden gedraaid en er hoeft geen zeep meer handmatig te worden gedoseerd.

Iedereen kan werken met een AquaFox. Dit brengt gemak voor uw personeel/vrijwilligers en bespaart bovendien op de waterrekening.

Met AquaFox worden de glazen/hardcups eenvoudig, hygiënisch, duurzaam en tegen de laagste kosten perfect gereinigd. Men hoeft het systeem enkel aan het begin van de dag aan te zetten om de water- en zeeptoevoer automatisch te regelen. De temperatuur van het spoelwater wordt constant gehouden en het personeel hoeft zich voortaan niet meer te bekommeren om de kraan of de zeepdosering. Hierdoor kan het personeel zich volledig op de klant  focussen.

Hoe werkt een AquaFox systeem?

 1. We installeren een nieuwe spoelkraan met onderstroompijp. Op deze spoelkraan zijn knoppen aanwezig waarmee u het systeem kan bedienen.
 2. Het systeem zelf wordt in de buurt van de spoelbak neergezet of opgehangen. Ook wordt een zeepcassette met zeepzak in dit systeem geplaatst.
 3. Sensoren detecteren het aantal gespoelde glazen automatisch. Hierdoor weet het systeem exact wanneer het spoelwater ververst moet worden.
Schematische werking van het AquaFox systeem

Hygiënisch

Het AquaFox systeem maakt gebruik van speciale zeep waarmee de glazen schitterend schoon worden. Waardoor virussen en bacteriën geen kans krijgen om zich te verspreiden. Bovendien blijft de schuimkraag langer staan in een schoon glas.

Duurzaam

Het AquaFox systeem verbruikt gemiddeld slechts 30% van de hoeveelheid water en zeep t.o.v regulier spoelen. Zie hier de testresultaten in opdracht van de KNVB

Automatisch

Het AquaFox systeem werkt volledig automatisch, focus op uw gasten in plaats van de spoelbak.

Kosten

Reinigen met AquaFox is niet alleen de duurzaamste oplossing, ook de goedkoopste. Per glas is het tot 20 keer goedkoper dan de vaatwasser en 3 keer goedkoper dan traditioneel spoelen.

Aanschafmogelijkheden

Directe aanschaf enkele spoelbak
€1.295,-eenmalig per systeem
 • Inclusief installatie en montagemateriaal
 • Met 6 jaar volledige garantie en service
 • Prijs is voor een enkele spoelbak
 • Vervest automatisch de spoelbak met water en zeep
 • -
Directe aanschaf dubbele spoelbak
€1.395,-eenmalig per systeem
 • Inclusief installatie en montagemateriaal
 • Met 6 jaar volledige garantie en service
 • Prijs is voor een dubbele spoelbak
 • De spoelbak met water en zeep wordt automatisch ververst
 • De spoelbak met enkel water wordt ook automatisch ververst

Lid van de Groene club en benieuwd of een AquaFox systeem geschikt is voor jouw vereniging?

Uiteraard geheel vrijblijvend, je ziet nergens aan vast.

Veel gestelde vragen

Bierglazen mogen nooit in de vaatwasser, hierdoor ontstaat glascorrosie. Andere nadelen van een vaatwasser zijn het hoge energie verbruik en het gebruik van agressieve chemicaliën. Deze zijn slecht voor de hardcups waardoor ze sneller slijten ook is het natuurlijk niet goed voor het milieu. Het advies is dan ook om hardcups voornamelijk te reinigen in de spoelbak, dit werkt snel, efficiënt, duurzaam en kostenbesparend.

Het AquaFox systeem biedt vele voordelen, hardcups en glazen worden snel gereinigd en zijn direct klaar voor gebruik. Doordat het systeem volledig automatisch werkt kan iedereen er makkelijk mee werken. Doordat het systeem alleen water verbruikt wanneer nodig verdien je het systeem terug. Afhankelijk van hoeveel glazen je spoelt en of je een vaatwasser gebruikt, verdien je het systeem binnen 2-10 jaar terug.

Er zijn ruim 5000 locaties die al jaren met AquaFox werken, bekende locaties zijn bijvoorbeeld Loetje, Paradiso, Hotel New York, Ziggo Dome en vele anderen.

De zeep voor het AquaFox systeem is verkrijgbaar op onze webshop en bij alle horecagroothandels zoals de Sligro of Hanos.

Het AquaFox systeem wordt geïnstalleerd door onze AquaFox monteurs. De kosten hiervoor zijn verwerkt in het aankoopbedrag. Na de installatie heeft u 6 jaar garantie, als het systeem niet goed werkt kunt u ons bellen en wordt de storing kosteloos verholpen.

Enkele van onze 5000 klanten aan het woord:

Volledige garantie

AquaFox vindt het belangrijk om alle systemen volledige garantie te geven. Onze systemen staan vaak op een vochtige plek en er gaat water en zeep door de leidingen. Om een perfecte werking te kunnen garanderen is onderhoud nodig. Met onze volledige garantie bent u verzekerd van een optimaal werkend systeem door een kosteloze storingsdienst. U belt, wij komen! Geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen materiaalkosten.

 

Voor de aanschaf van meerdere systemen kunnen we vrijblijvend een offerte op maat opstellen. Neem contact op met ons via info@aquafox.nl of bel +31 (0) 70 3244723.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. 

Alle systemen worden bij aanschaf geleverd met één zak zeep.