De vereniging

AquaFox voor de vereniging

De voordelen van AquaFox gelden ook voor uw vereniging. AquaFox past zich bijvoorbeeld automatisch en continu aan. Sensoren detecteren namelijk het aantal gespoelde glazen en het systeem stemt de frequentie van de verversing van het spoelwater op dit aantal af. Waardoor het systeem water en zeep zo efficiënt mogelijk gebruikt. Iedereen kan werken met een AquaFox. Dit brengt gemak voor uw personeel en bespaart bovendien op de waterrekening. Onderneem ook maatschappelijk verantwoord en efficiënt met AquaFox.

Men hoeft het systeem enkel aan het begin van de dag aan te zetten om de water- en zeeptoevoer automatisch te regelen. De temperatuur van het spoelwater wordt constant gehouden en het personeel hoeft zich voortaan niet meer te bekommeren om de kraan of de zeepdosering. Waardoor het personeel zich volledig op de klant kan focussen.

Hygiënisch

Het AquaFox systeem maakt gebruik van speciale zeep waarmee de glazen schitterend schoon worden. Waardoor virussen en bacteriën geen kans krijgen om zich te verspreiden. Bovendien blijft de schuimkraag langer staan in een schoon glas.

Duurzaam

Het AquaFox systeem bespaart u gemiddeld 20.000 liter schoon drinkwater per maand per spoelbak. Dit resulteert in een besparing van gemiddeld € 50,- per maand afhankelijk van uw locatie.

Automatisch

Het AquaFox systeem werkt volledig automatisch, focus op uw gasten in plaats van de spoelbak.

Benieuwd of een AquaFox systeem geschikt is voor jouw zaak?

Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Enkele van onze 4000 klanten aan het woord:

Aanschafmogelijkheden

Directe aanschaf enkele spoelbak
€1.295,-eenmalig per systeem
  • Inclusief installatie en montagemateriaal
  • Met 6 jaar volledige garantie en service
  • Prijs is voor een enkele spoelbak
  • Vervest automatisch de spoelbak met water en zeep
Directe aanschaf dubbele spoelbak
€1.395,-eenmalig per systeem
  • Inclusief installatie en montagemateriaal
  • Met 6 jaar volledige garantie en service
  • Prijs is voor een dubbele spoelbak
  • De spoelbak met water en zeep wordt automatisch ververst
  • De spoelbak met enkel water wordt ook automatisch ververst

Volledige garantie

AquaFox vindt het belangrijk om alle systemen volledige garantie te geven. Onze systemen staan vaak op een vochtige plek en er gaat water en zeep door de leidingen. Om een perfecte werking te kunnen garanderen is onderhoud nodig. Met onze volledige garantie bent u verzekerd van een optimaal werkend systeem door een kosteloze storingsdienst. U belt, wij komen! Geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen materiaalkosten.

 

Voor de aanschaf van meerdere systemen kunnen we vrijblijvend een offerte op maat opstellen. Neem contact op met ons via info@aquafox.nl of bel +31 (0) 70 3244723.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. 

Alle systemen worden bij aanschaf geleverd met één zak zeep.