De vereniging

AquaFox voor de vereniging

De voordelen van AquaFox gelden ook voor uw vereniging. AquaFox past zich automatisch en continu aan. Sensoren detecteren het aantal gespoelde glazen en het systeem stemt de frequentie van de verversing van het spoelwater op dit aantal af. Het systeem verbruikt water en zeep zo efficiënt mogelijk. Iedereen kan werken met een AquaFox. Dit brengt gemak voor uw personeel en bespaart op de waterrekening. Onderneem maatschappelijk verantwoord en efficiënt met AquaFox.

Men hoeft het systeem enkel aan het begin van de dag aan te zetten om de water- en zeeptoevoer automatisch te regelen. De temperatuur van het spoelwater wordt constant gehouden en het personeel hoeft zich voortaan niet meer te bekommeren om de kraan of de zeepdosering. Hierdoor kan het personeel zich volledig op de klant focussen.

Hygiënisch

Het AquaFox systeem maakt gebruik van speciale zeep waarmee de glazen schitterend schoon worden. Virussen en bacteriën krijgen hierdoor geen kans om zich te verspreiden. Bovendien blijft de schuimkraag langer staan in een schoon glas.

Duurzaam

Het AquaFox systeem bespaart u gemiddeld 20.000 liter schoon drinkwater per maand per spoelbak. Dit resulteert in een besparing van gemiddeld € 50,- per maand afhankelijk van uw locatie.

Automatisch

Het AquaFox systeem werkt volledig automatisch, focus op uw gasten in plaats van de spoelbak.

Enkele van onze 4000 klanten aan het woord:

Aanschaf- en huurmogelijkheden

Directe aanschaf
€1.149,-eenmalig per systeem
  • Inclusief installatie en montagemateriaal
  • Met 6 jaar volledige garantie en service
  • Prijs is voor een enkele spoelbak
  • Een AquaFox voor een dubbele spoelbak is eenmalig €1.199,-
Huur
€25,-per systeem per maand
  • Bij installatie betaalt u eenmalig €200,- aan borg + 3 maanden huur vooruit (€275,- in totaal)
  • De contractduur bedraagt minimaal 1 jaar, vervolgens is het contract maandelijks opzegbaar
  • De borg ontvangt u terug bij opzegging na de minimale contractduur van 1 jaar en na demontage van een compleet en volledig functionerend systeem

Volledige garantie

AquaFox vindt het belangrijk om alle systemen volledige garantie te geven. Onze systemen staan vaak op een vochtige plek en er gaat water en zeep door de leidingen. Om een perfecte werking te kunnen garanderen is onderhoud nodig. Met onze volledige garantie bent u verzekerd van een optimaal werkend systeem door een kosteloze storingsdienst. U belt, wij komen! Geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen materiaalkosten.

 

Voor de aanschaf van meerdere systemen kunnen we vrijblijvend een offerte op maat opstellen. Neem contact op met ons via info@aquafox.nl of bel +31 (0) 70 3244723.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. 

Alle systemen worden bij aanschaf geleverd met één zak zeep.

Menu