Vorig bericht
Aquafox Doet Niet Mee Aan Black Friday – In Plaats Daarvan Planten Wij Bomen!
Volgend bericht
Sluit je bij ons aan op het Green Key-evenement om te leren hoe je op een duurzame manier glazen kunt spoelen!

Terugblikken op een succesvol jaar in de horeca-industrie in 2022

Terugblikken-op-een-succesvol-jaar-in-de-horeca-industrie-in-2022

Terwijl we afscheid nemen van weer een jaar, is het belangrijk om terug te kijken naar de positieve momenten en hoogtepunten die de horeca heeft meegemaakt in 2022. Ondanks de uitdagingen als gevolg van de pandemie is de industrie erin geslaagd om terug te stuiteren en op een unieke manier te gedijen.

Een van de belangrijkste prestaties in de sector is de heropening van de deuren na een lange periode van onzekerheid. De terugkeer van klanten en gasten is een welkom gezicht voor alle horecabedrijven en de industrie heeft kunnen bijdragen aan een succesvol jaar.

Bij Aquafox zijn we bijzonder trots op onze bijdrage aan het succes van de industrie. Ons innovatieve glazen reinigingssysteem heeft bedrijven geholpen om hoge niveaus van hygiëne en netheid te handhaven, waardoor klanten perfect bier in een schoon glas krijgen. Sterker nog, onze gebruikers hebben alleen dit jaar al meer dan 240 miljoen bierglazen gespoeld!

Naast de voordelen van schone glazen heeft ons systeem ook een positieve invloed gehad op het milieu. Door Aquafox te gebruiken, hebben onze gebruikers meer dan 1 miljard liter water bespaard. Het is een ongelooflijke prestatie en daar zijn we trots op dat we hier een rol in hebben gespeeld.

Terwijl we 2023 ingaan, kijken we uit naar wat de toekomst biedt voor de horeca-industrie. Met nieuwe technologieën en innovaties in opkomst, zal er zeker voortdurende groei en succes zijn.

Namens Aquafox wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar en een voorspoedig 2023. Proost op nog een jaar schone glazen en perfect bier!