Vorig bericht
Steeds een schoon en virusvrij glas tijdens de Week van Het Nederlandse Bier
Volgend bericht
Gezocht een Planner / allround Administratief medewerker

Steeds meer watertekort

watertekort

Op meerdere nieuwswebsites is vandaag te lezen dat er een dreigend tekort aan drinkwater is. Dit is een verontrustende ontwikkeling die ons allemaal raakt. Het is belangrijk om kritisch naar ons waterverbruik te kijken en waar mogelijk actie te ondernemen om water te besparen. Gelukkig hoeft dit niet altijd ingewikkeld of duur te zijn.

Bij AquaFox zijn we ons bewust van het belang van duurzaamheid en het behoud van onze watervoorraden. Daarom hebben we ons AquaFox-systeem ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om water te besparen in de horeca-industrie.

Ons AquaFox-systeem maakt gebruik van een unieke mix van water en speciaal geformuleerde, milieuvriendelijke zeep om glazen te reinigen en te desinfecteren, terwijl het water- en zeepgebruik tot een minimum wordt beperkt. Het systeem beschikt ook over een uniek monitoringsysteem dat het aantal gereinigde glazen bijhoudt en automatisch vers water en zeep toevoegt indien nodig, om een ​​consistent niveau van reinheid en hygiëne te garanderen.

Door alleen water te doseren wanneer nodig, besparen we samen met al onze klanten ruim 1 miljard liter drinkwater per jaar! En we zijn nog lang niet klaar, want we willen naar de 2 miljard liter drinkwaterbesparing. Deze besparing is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van onze klanten.

Bij AquaFox geloven we dat iedereen een bijdrage kan leveren aan het behoud van onze watervoorraden. Het is belangrijk om bewust te zijn van ons waterverbruik en waar mogelijk actie te ondernemen om water te besparen. Met ons AquaFox-systeem laten we zien dat duurzaamheid niet altijd ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en onze toekomstige watervoorraden.

Lees hier meer: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2446033-snel-extra-waterbronnen-nodig-om-overal-drinkwater-te-kunnen-garanderen