AF een spoelbak systeem

Productomschrijving

Het AquaFox enkele spoelbak systeem is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften dat bedrijven hebben voor het reinigen van glazen in de horeca. Het is een geavanceerd systeem dat gebruik maakt van een unieke mix van water en speciaal geformuleerde, milieuvriendelijke SUN AquaFox-zeep om glazen te reinigen en te desinfecteren, terwijl het water- en zeepgebruik tot een minimum wordt beperkt.

Het AquaFox-systeem beschikt ook over een uniek monitoringsysteem dat het aantal gereinigde glazen bijhoudt en automatisch vers water en zeep toevoegt indien nodig, om een ​​consistent niveau van reinheid en hygiëne te garanderen. Dit bespaart niet alleen water en zeep, maar zorgt er ook voor dat glazen altijd sprankelend schoon en hygiënisch zijn, wat essentieel is in de horeca. In plaats van alleen het enkele spoelbak, bieden wij ook het dubbele spoelbak systeem aan voor grotere horecabedrijven.

Flexibel en Gemakkelijk in Gebruik

Het systeem voor een enkele spoelbak is gemakkelijk te installeren en kan op elke locatie worden geplaatst, waardoor het een zeer flexibele oplossing is voor een breed scala aan bedrijven. De SUN AquaFox-zeep die in het systeem wordt gebruikt, is verkrijgbaar bij de meeste horeca-groothandels. Elke doos bevat 2 zakken zeep, waarbij elke zak tot wel 10.000 glazen kan reinigen.

Verschil tussen Enkele spoelbak en Dubbele spoelbak systeem

Het systeem voor een enkele spoelbak is de perfecte optie als je al gebruik maakt van een enkele spoelbak voor het reinigen van glazen. De AquaFox horeca kraan en zeep dosering wordt dan automatisch gedaan wanneer het systeem detecteert dat het water ververst moet worden. Stel dat je al gebruik maakt van een dubbele spoelbak, kun je ervoor kiezen om beide spoelbakken om te zetten naar een AquaFox systeem. Op deze manier heb je één bak specifiek met een volledig geautomatiseerde water- en zeepmix (hetzelfde als een enkel systeem), en een extra bak waar het water constant wordt ververst om een extra glazen bij te spoelen tijdens drukke momenten.

Galerij

Aquafox Systeem voor een enkele spoelbak

Direct leverbaar

€1.295,-

eenmalig per systeem

Inclusief installatie en montagemateriaal

Met 6 jaar volledige garantie en service

Prijs is voor een enkele spoelbak

Ververst automatisch de spoelbak met water en zeep

GRATIS 1 zak SUN Aquafox bierglasreiniger

GRATIS 1 AquaFox Poleerdoek

GRATIS 1 AquaBrush Compact