fbpx

Handdesinfectie voor klanten, bezoekers en personeel

De SaniFox is een eenvoudig navulbare dispenser die geschikt is voor desinfecterend middel. Met een grotere capaciteit dan de meeste bestaande dispensers kan de SaniFox veelvuldig en langdurig worden gebruikt. De stevige roestvrijstalen behuizing zorgt er bovendien voor dat de dispenser tegen een stootje kan en gemakkelijk is te reinigen. De SaniFox maakt gebruik van een door de WHO goedgekeurd virusdodend middel op basis van 80% alcohol. Het hoge alcoholpercentage zorgt ervoor dat micro-organismen onherstelbaar worden beschadigd.

Bevestiging aan de muur of op een zuil
Eenvoudig vervangbaar reservoir
Groot reservoir van 2 liter
IJzersterk Nederlands ontwerp
Gemakkelijk schoon te maken
Lokale productie

SaniFox is een product van AquaFox, een geautomatiseerd reinigingssysteem voor bij een spoelbak. Met ongeveer 4000 (horeca)klanten in Nederland en België zijn we marktleider op het gebied van automatische spoelbakreiniging. Het nat spoelen van bierglazen met water en zeep is de beste en meest hygiënische methode om te garanderen dat uw glazen veilig en virusvrij zijn.

Omdat veel onderdelen vanuit de AquaFox direct in de dispenser kunnen worden geplaatst, bleek de ontwikkeling van een dispenser voor ons een kleine stap.  Voor het plaatsen van een nieuwe vloeistofzak gebruiken we bijvoorbeeld een cassette die al jaren in onze AquaFox zit. Ook het leidingwerk is te vinden in zowel onze AquaFox systemen als in de SaniFox dispensers.

Menu