Vorig bericht
Maak moeiteloos je bierglazen schoon met AquaBrush van AquaFox
Volgend bericht
Steeds meer watertekort

Steeds een schoon en virusvrij glas tijdens de Week van Het Nederlandse Bier

Aquafox bij de Week van Het Nederlandse Bier

De Week van het Nederlandse Bier van 19 tot en met 29 mei 2022 gaat van start met het Nederlands Bierproeffestival. Met meer dan 250 bieren en bijna 50 Nederlandse brouwerijen, is het een van de grootste bierfestivals van Nederland. Alle glazen worden door AquaFox en hun spoelsysteem hygiënisch en glanzend schoon gewassen. Alleen zo krijg je een perfecte schuimkraag en proef je het bier zoals de brouwer het bedoeld heeft. 

Het Nederlands Bierproeffestival vormt traditioneel de opening van de Week van het Nederlandse Bier. De bierdrinker kan in de Haagse Grote Kerk genieten van de rijkdom die de Nederlandse brouwerijen te bieden hebben. Bier komt het best tot zijn recht in een schoon en krasvrij glas. Alleen zo krijg je een perfecte schuimkraag die voorkomt dat er zuurstof bij het bier komt, wat de smaak beïnvloedt. Maar als het druk is bij de bar wordt handmatig spoelwater verversen vergeten, en op rustige momenten geeft een zeepblokje teveel zeep. En een vaatwasser veroorzaakt glaserosie. Het ideaal: nat spoelen met continue koel water en een afgepaste hoeveelheid zeep. AquaFox reguleert het spoelwater optimaal door automatisch de juiste hoeveelheid water en zeep te doseren. De aan het blauwe licht herkenbare spoelkraan garandeert altijd koel en vers water voor hygiënisch schone, glanzende glazen zonder zeepsmaak. Dat is waarom brouwers als Heineken en AB InBev achter het automatische spoelbaksysteem staan.

Elk glas gegarandeerd op een verantwoorde en hygiënische manier gereinigd

Door de Corona-pandemie zijn we kritischer gaan kijken naar hygiëne. Op een goede avond gaat een glas meerdere malen de kroeg rond. Kun je er van uit gaan dat zo’n glas echt schoon is? We willen dat tijdens het Nederlands Bierproeffestival alle glazen op een verantwoorde en hygiënische manier worden gereinigd. Daarom is ook dit jaar weer gekozen voor een AquaFox spoelpunt. Op basis van het aantal gespoelde glazen doseert dit systeem automatisch de juiste hoeveelheid water en zeep aan de spoelbak. Zo weten we zeker dat alle glazen altijd hygiënisch zijn gereinigd zodat de bezoeker zorgeloos kan genieten van een biertje dat optimaal op smaak is.

 

Over AquaFox automatische spoelkraan voor de horeca

AquaFox is een Nederlands spoelsysteem voor de horeca, dat automatisch de juiste hoeveelheid water en zeep doseert. De aan het blauwe licht herkenbare spoelkraan garandeert altijd koel en vers water voor hygiënisch schone, glanzende glazen zonder zeepsmaak. Het AquaFox-systeem regelt het zelf door het aantal gewassen glazen te registreren, en water- en zeeptoevoer daar direct op aan te passen. Personeel kan vlot doorwerken en krijgt meer aandacht voor de gasten. Een schoon glas geeft de beste schuimkraag en laat je bier smaken zoals het bedoeld is. Aquafox: beter voor het bier, de kosten én het milieu.