Vorig bericht
Zeg vaarwel tegen wegwerp plastic bekers met AquaFox: De duurzame oplossing voor de horeca-industrie
Volgend bericht
Samenwerken voor succes: Aquafox’s ervaring op Horecabrains Event en de kracht van kennisdeling in de horeca

Paradiso in Amsterdam spoelt nu ook de hardcups met Aquafox

energiekosten-AquaFox

Paradiso evenementenlocatie in Amsterdam zet verdere stappen richting duurzaamheid door een nieuw initiatief te implementeren om het gebruik van wegwerpplastic te verminderen. Vanaf 1 juli 2023 verbiedt de Nederlandse overheid het gebruik van wegwerpplastic verboden, en Paradiso loopt voorop door milieuvriendelijke praktijken toe te passen, zoals het gebruik van het Aquafox watersysteem om hun harde bekers te spoelen.

Het Aquafox-systeem maakt gebruik van geavanceerde waterbesparende technieken om het waterverbruik te verminderen, uitgevoerd door de geïnstalleerde sensor, terwijl de efficiëntie op hoog niveau blijft. Naast de voordelen van waterbesparing helpt het Aquafox-systeem ook om de hoeveelheid energie die nodig is om bierglazen schoon te maken te verminderen. Dit betekent dat Paradiso tijdens drukke dagen haar energiekosten kan verlagen terwijl het hoge niveaus van hygiëne en netheid in de locatie handhaaft.

De installatie van het Aquafox-systeem is slechts één voorbeeld van hoe Paradiso zich inzet om haar ecologische voetafdruk te verkleinen en een duurzamere locatie te worden. Door te investeren in innovatieve technologieën en strategieën, leidt de locatie de weg bij het creëren van een meer milieuvriendelijke en energie-efficiënte evenementenruimte. De toewijding van Paradiso aan duurzaamheid is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor haar gasten. Bezoekers kunnen nu genieten van evenementen met de wetenschap dat ze een locatie steunen die eco-vriendelijke praktijken prioriteert en het bestrijden van energiekosten.

Door te investeren in innovatieve technologieën en strategieën, zoals het Aquafox-watersysteem en het elimineren van wegwerpplastic, leidt de locatie de weg bij het creëren van een meer milieuvriendelijke en energie-efficiënte evenementenruimte. Als u op zoek bent naar een locatie die zich inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Paradiso.