fbpx

Overview

Corona veilig bierglazen reinigen

Het AquaFox systeem doseert automatisch water en zeep aan de spoelbak, dit levert 4 grote voordelen op:

  • Corona veilig – er is namelijk altijd zeep in de spoelbak aanwezig en het is de zeep die het virus doodt
  • Schoner – glazen worden altijd gespoeld in de optimale condities
  • Duurzaam – het systeem verbruikt gemiddeld 20.000 liter per maand minder dan conventioneel spoelen en bespaart daarmee € 50,- per maand
  • Gebruiksgemak – het systeem werkt volledig automatisch dus kun er geen handmatige fouten worden gemaakt

Er is veel onduidelijkheid of het gebruik van een spoelbak afdoende is om het corona virus te doden. Het RIVM heeft een advies geschreven hierin staat het volgende:

De glazen dienen te worden gereinigd in een spoelbak met water, reinigingsmiddel met de juiste dosering en periodieke verversing.

In de afbeelding is te zien hoe zeep het virus vernietigd. Cruciaal hierbij is dat er dus ALTIJD zeep in de spoelbak aanwezig is, met een AquaFox systeem weet je dus zeker dat je veilig de glazen reinigt.

 

Handdesinfectie

De SaniFox is een eenvoudig navulbare dispenser die geschikt is voor desinfecterend middel. Met een grotere capaciteit dan de meeste bestaande dispensers kan de SaniFox veelvuldig en langdurig worden gebruikt. De stevige roestvrijstalen behuizing zorgt bovendien dat de dispenser tegen een stootje kan en gemakkelijk te reinigen is. De SaniFox maakt gebruik van een virusdodend middel op basis van 80% alcohol volgens receptuur van de WHO. Het hoge alcoholpercentage zorgt ervoor dat micro-organismen onherstelbaar worden beschadigd

Luchtreiniging

De grootste kans op besmetting met het corona virus in de Horeca is via de lucht, de UVMATIC elimineert de virussen in de lucht op twee manieren:

  1. De UVMATIC zuigt lucht aan en voert de lucht langs een UV-C lamp, hierdoor worden alle virussen en bacteriën gedood. UV-C licht wordt ook gebruikt in onder andere ziekenhuizen om operatiekamers te desinfecteren.
  2. De UVMATIC blaast lucht uit gevuld met fotoplasma en negatieve ionen, hierin kunnen virussen en bacteriën niet overleven. De lucht daalt neer op alle oppervlakten waardoor deze ook worden gedesinfecteerd.

De UVMATIC elimineert niet alleen automatisch virussen en bacteriën in de lucht maar is ook is zeer effectief in het verwijderen van onaangename geuren. Onaangename geuren worden veroorzaakt door bacteriën in de lucht, de UVMATIC doodt de bacteriën waardoor de onaangename geur wordt verwijderd.

Wij raden aan om ’s nachts de UVMATIC aan te zetten, de gehele ruimte wordt dan gedesinfecteerd.  Zo begint u elke dag in een schone en virusvrije horeca locatie.

Contact

Heb je vragen over één van de bovenstaande producten neem dan contact met mij op.

Cyril Boudri

Account manager

cyril@aquafox.nl

+31 (0) 6 1136 0771

 

AquaFox Nederland B.V.

Rotterdamseweg 402t

2629HH Delft

www.aquafox.nl

+31 (0) 70-3244723

Menu