Welkom NVG-Golf leden

Op deze speciale pagina geven we je meer informatie over het AquaFox systeem. Hoe werkt het precies en wat zijn de voordelen. Als je hierna nog vragen hebt en/of een offerte wilt ontvangen dan horen we het graag uiteraard.

070-3244723

Voordelen van een AquaFox

Duurzaam

Verbruik 70% minder water!

Automatisch

Het systeem werkt volledig automatisch, hierdoor geen kans op fouten, ook niet bij minder ervaren horecapersoneel.

Perfect getapt biertjes

Een perfect getapt biertjes begint bij een schoon glas.

coins

Kosten

De terugverdientijd is tussen de 2-3 jaar.

Wat is een AquaFox systeem?

Normaal worden de glazen of hardcups gereinigd in de spoelbak. Om te zorgen dat het spoelwater vers blijft, staat de kraan een beetje open en wordt er handmatig zeep toegevoegd. Dit is niet helemaal optimaal, als er veel glazen worden gespoeld is de verversing te laag en als er niet wordt gespoeld loopt er onnodig water en zeep weg. De oplossing hiervoor is het AquaFox systeem.

Het systeem bestaat uit 2 delen, de AquaFox kraan (1) die op de bar wordt gemonteerd en de AquaFox kast (3) welke onder de bar wordt geplaatst. Met sensoren (3) meet het AquaFox systeem hoeveel glazen/hardcups er worden gereinigd. Op basis daarvan doseert het systeem automatisch een beetje water en zeep door de AquaFox kraan.

De continue lopende kraan kan worden dicht gedraaid en er hoeft nooit meer handmatig zeep te worden gedoseerd.

Schematische werking van het AquaFox systeem

Enkele AquaFox gebruikers

Goyer Golf & Country Club

Goyer Golf & Country Club werkt al sinds 2014 met het AquaFox systeem en heeft hierdoor al ruim 2 miljoen liter water bespaart.

De perfecte combinatie van duurzaamheid en hygiëne

Hygiëne

Doordat er altijd de juiste hoeveelheid zeep in de spoelbak is wordt het glaswerk/hardcups perfect gereinigd. Bij de installatie krijg je ook onze AquaBrush Compact erbij. De combinatie van het AquaFox systeem met de AquaBrush zorgt voor een complete en grondige reiniging.

Vaak wordt gedacht dat een spoelmachine wellicht beter reinigt echter mist een spoelmachine de mechanische reiniging. In de video is duidelijk te zien dat vuil niet goed wordt verwijderd met een spoelmachine dit in tegenstelling tot het AquaFox systeem.

Aquafox-Waterbesparing en automatische spoelbakreiniging

Duurzaamheid

De vraag naar drinkwater blijft stijgen terwijl het aanbod onder druk staat. Verantwoordelijk omgaan met waterverbruik is daarom cruciaal.

Doordat het AquaFox systeem alleen water doseert wanneer nodig bespaart je gemiddeld 70% op het waterverbruik. Er zijn in Nederland en België bijna 5000 AquaFox systemen in gebruik en gezamenlijk besparen we elk jaar meer dan 1 miljard liter water! Genoeg om 4 keer de gehele Ziggo Dome te vullen.

Het AquaFox systeem is ook zeer zuinig met elektriciteit en verbruikt niet meer dan een telefoonlader.

AquaFox Nederland is lid van GreenKey.

Gemak

Het AquaFox systeem werkt volledig automatisch, je hoeft alleen bij de start  de bak te vullen door 3 keer op de blauwe knop te drukken en de rest van de dag werkt het systeem volledig automatisch. Elke bar is anders en daardoor kunnen we het systeem ook helemaal instellen zodat deze voor elke locatie optimaal werkt.

Bij de aanschaf van het systeem krijg je ook 6 jaar garantie! Als je binnen deze periode een probleem krijgt met je AquaFox systeem wordt dit kosteloos hersteld.

Sportclub AquaFox

Over AquaFox

AquaFox Nederland bestaat inmiddels al 20 jaar, we hebben bijna 5000 klanten in Nederland en België. Het AquaFox systeem hebben we zelf ontwikkeld en door de jaren verder geoptimaliseerd. De assemblage gebeurt op kantoor in Delft en we werken enkel met eigen installateurs.

Veel gestelde vragen

De Sun AquaFox zeep en AquaBursh is verkrijgbaar bij elke Horeca groothandel en op onze webshop.

Als je interesse hebt in een AquaFox systeem vraag dan een offerte aan, deze wordt digitaal naar je toegestuurd. Als je akkoord bent met de offerte kan je deze meteen ondertekenen. Onze administratie neemt dan contact met je op om de installatie in te plannen, meestal lukt dit binnen 2 weken na ondertekening. Tijdens de installatie krijgt het aanwezige personeel uitleg over het systeem en laten we uiteraard een handleiding achter. De factuur ontvang je na de installatie.

Jazeker! Doordat we niet werken met hoge temperaturen of agressieve chemicaliën gaat de hardcup ook langer mee.

Een spoelmachine of glazenspoelmachine is niet geschikt voor bierglazen, door de hoge temperatuur en agressieve chemicaliën komen er beschadigingen in het glas waardoor de bierschuim kraag snel instort. Ook slijten de hardcups extra snel in de spoelmachine. Het energieverbruik is erg hoog (en dus ook de kosten), een enkele spoelmachine verbruikt gemiddeld evenveel als een heel huishouden! Daarnaast zijn de chemicaliën ook niet goed voor mens en milieu.

Elk AquaFox systeem komt inclusief 6 jaar garantie! In de 6 jaar worgen er geen kosten gerekend voor reparatie. Na de 6 jaar heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten.

Aanschaf- en huurmogelijkheden

Directe aanschaf
€1.249,-éénmalig per systeem
 • Inclusief installatie
 • Gratis AquaBrush bierborstel
 • Gratis AquaFox Poleerdoek
 • Met 2 jaar volledige garantie en service
 • > 2 jaar mogelijkheid voor een onderhoudscontract
 • Prijs is voor een enkele spoelbak
 • Een AquaFox voor een dubbele spoelbak is eenmalig €1.349,-
Huur
€ 30,-per systeem per maand
 • Installatiekosten € 199,- excl. BTW
 • Gratis 1x AquaBrush bierborstel
 • Gratis 1 x AquaFox poleerdoek
 • Inclusief garantie en onderhoud
 • Prijs is voor een enkele spoelbak
 • Prijs voor een dubbele spoelbak is 35 euro per maand
Sportclub AquaFox

NVG- Golf ledenkorting

Voor NVG-Golf leden geldt een exclusieve korting* van:

10% korting of de eerste 2 maanden gratis huur
GRATIS AquaBrush bierborstel
GRATIS AquaFox Poleerdoek

Benieuwd of een AquaFox systeem geschikt is voor jouw zaak?

Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

AquaBrush

Voor optimale reiniging is ook een goede borstel nodig, daarom hebben we de AquaBrush bierborstel ontwikkeld. De middelste staander is voorzien van schuim en zeemt het glas perfect schoon. Bij de aanschaf van een AquaFox systeem krijg je GRATIS één AquaBrush compact erbij.

Contact

Als er nog vragen zijn dan kom ik graag langs of we kunnen ook altijd even bellen.

Hugo_van_de_watering-819x1024
Hugo van de Watering

tel: 06-25261456

email: hugo@aquafox.nl