Vorig bericht
Maak kennis met de SaniFox Desinfectiepaal: Een must-have voor uw bedrijf
Volgend bericht
Steeds een schoon en virusvrij glas tijdens de Week van Het Nederlandse Bier

Maak moeiteloos je bierglazen schoon met AquaBrush van AquaFox

AquaBrush

AquaFox is al jarenlang een toonaangevende innovator op het gebied van duurzame oplossingen voor de bar, en het complementaire product van het bedrijf, AquaBrush, is daarop geen uitzondering. Deze innovatieve schoonmaakborstel is ontworpen om bars, restaurants en sportcentra te helpen hun bierglazen in no time perfect schoon te maken. AquaBrush is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een snelle, efficiënte en milieuvriendelijke manier om hun bierglazen sprankelend schoon te houden.

AquaBrush heeft drie omringende schuimkernen die als chamois werken om alle vuil en vuildeeltjes van het glas te verwijderen. Dit proces reinigt niet alleen de glazen, maar verwijdert ook alle resterende geuren, waardoor het volgende drankje dat in het glas wordt geserveerd niet wordt aangetast. AquaBrush is gemaakt van zeer luchtig schuim dat zacht is voor het glas en het streepvrij en glanzend achterlaat.

Veel mensen vragen zich misschien af waarom ze hun bierglazen moeten borstelen. Het antwoord is simpel: net als ramen kunnen glazen vuil en vuildeeltjes ophopen die de smaak en het aroma van het bier negatief kunnen beïnvloeden. AquaBrush verwijdert deze onzuiverheden en zorgt ervoor dat het glas perfect schoon is, waardoor de drinkervaring voor bierliefhebbers wordt verbeterd.

Original en Compact

AquaBrush is verkrijgbaar in twee versies: Original en Compact. De Original versie is perfect voor bars en restaurants die grote hoeveelheden glazen efficiënt en snel moeten schoonmaken. De Compact versie is ideaal voor sportcentra of kleine bars die veel grote glazen moeten spoelen. Beide versies zijn ongelooflijk efficiënt en gemakkelijk te gebruiken, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn voor elke horecagelegenheid die bier serveert.

We vinden dat AquaBrush een fantastische oplossing is voor bars, restaurants en sportcentra die hun glazen snel en efficiënt willen schoonmaken. Vooral als je een AquaFox-systeem naast je spoelbak hebt geïnstalleerd. AquaBrush is milieuvriendelijk, gemakkelijk te gebruiken en verkrijgbaar in twee versies om aan de behoeften van elke horecagelegenheid te voldoen. Met AquaBrush kunt u er zeker van zijn dat uw glazen perfect schoon zijn, waardoor de drinkervaring voor uw klanten wordt verbeterd.

Je kunt beide versies van AquaBrush bestellen op onze website en op Bol.com.