Vorig bericht
AquaFox zeep vernietigt 99,99% van het coronavirus
Volgend bericht
Maak moeiteloos je bierglazen schoon met AquaBrush van AquaFox

Maak kennis met de SaniFox Desinfectiepaal: Een must-have voor uw bedrijf

SaniFox Desinfectiepaal

Met de aanhoudende wereldwijde pandemie is het handhaven van hygiëne en netheid belangrijker dan ooit geworden. Naarmate bedrijven langzaamaan weer open gaan en hun activiteiten hervatten, is het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten een topprioriteit. Daarom introduceren wij van AquaFox graag ons nieuwste product: de SaniFox Desinfectiepaal.

Gemaakt van roestvrij staal, is de SaniFox Desinfectiepaal een duurzame en langdurige oplossing voor de hygiënebehoeften van uw bedrijf. Met zijn strakke en moderne ontwerp kan het gemakkelijk in elke omgeving worden opgenomen en zorgen voor eenvoudige toegang tot handdesinfectiemiddelen of ontsmettingsmiddelen.

Maar dat is niet alles – we bieden ook GRATIS graveerservices aan voor onze SaniFox Desinfectiepalen. U kunt kiezen uit onze speciale editie van Amsterdam (slechts 10 stuks beschikbaar) of uw eigen desinfectiepaal aanpassen met het logo van uw bedrijf. We bieden dezelfde graveerservices aan voor onze SaniFox Alcohol Dispensers.

Bij AquaFox stellen we de gezondheid en veiligheid van onze klanten en hun klanten voorop. Door te investeren in onze SaniFox Desinfectiepaal, kiest u niet alleen voor hygiëne, maar toont u ook uw toewijding aan het handhaven van een veilige en gezonde omgeving.

Voor meer informatie over onze SaniFox Desinfectiepaal of onze andere producten, neem contact met ons op via info@sanifox.nl of bezoek onze website op www.sanifox.nl. Laten we samenwerken aan een veiligere en gezondere toekomst.