Vorig bericht
Haagse Strand- en Terrasbeurs 2020
Volgend bericht
Gebruikers aan het woord over AquaFox

Kroonbier op de Horecava 2020

Bier tappen

Kroon bier is één van de bieren van Swinkels. Proef Kroon bier dit jaar bij de stand van AquaFox op de Horecava. Kom ook langs om een perfect getapt biertje te drinken.

Kwaliteit van bier staat hoog in het vaandel. Een van de belangrijke aspecten van een goed glas bier is een schoon glas. AquaFox is een waterbesparend systeem dat naast de waterkraan wordt geplaatst. Hierdoor kunt u de waterkraan dicht draaien. Door middel van sensoren die het aantal gespoelde glazen meten voegt het systeem automatisch vers water en de juiste dosis zeep toe. Hiermee bespaart u gemiddeld 20.000 liter water per maand. Door de combinatie met de speciale SUN bierglasreiniger worden de glazen schitterend schoon. Doordat de AquaFox volledig automatisch werkt, kunt u zich volledig richten op de gasten. Het AquaFox systeem is tevens leverbaar voor een dubbele spoelbak waarbij het systeem ook de waterbak synchroon ververst.

Tijdens de Horecava bent u van harte welkom om ons systeem in werking te zien. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en we plannen wederom een speciale beursactie. Op de stand van AquaFox is ook een medewerker van Kroonbier.nl aanwezig. Kom gerust langs op de Horecava om te genieten van een perfect getapt biertje!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.