Vorig bericht
Paradiso in Amsterdam spoelt nu ook de hardcups met Aquafox
Volgend bericht
Test bij voetbalclub in opdracht van de KNVB

Samenwerken voor succes: Aquafox’s ervaring op Horecabrains Event en de kracht van kennisdeling in de horeca

Horecabrains Event

Bij Aquafox geloven we in de kracht van samenwerking en het delen van kennis. Daarom vonden we het geweldig om vorige week deel uit te maken van het Horecabrains event in Hoorn, waar we de kans kregen om ons verhaal te delen met meer dan 275 horecaondernemers. HorecaBrains en NightBrains, landelijke samenwerkingsverbanden tussen horecaondernemers, organiseerden dit evenement om professionals uit alle sectoren van de branche bij elkaar te brengen.

HorecaBrains, speciaal opgericht voor horecabedrijven, heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt met inmiddels meer dan 300 horecaondernemers die bij het netwerk zijn aangesloten. Deze diverse groep varieert van grand cafés tot strandpaviljoens en vertegenwoordigt de breedte van de horeca. NightBrains daarentegen richt zich op avond- en nachtzaken binnen de horeca en is al meer dan 15 jaar een actief netwerk met 25 ondernemers als lid. Het richt zich op gelegenheden als clubs, disco’s en feestcafés.

De deelname aan deze samenwerkingsverbanden is voor ons bij Aquafox een waardevolle ervaring geweest. Niet alleen hebben we aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd door ons innovatieve waterbesparende systeem, maar we hebben ook de kans gekregen om te leren van andere professionals uit de sector. De uitwisseling van kennis en ideeën is van groot belang geweest voor onze groei en ontwikkeling.

Samenwerking is essentieel in elke sector, en de cateringsector vormt daarop geen uitzondering. We kunnen gezamenlijk uitdagingen overwinnen en innovatie stimuleren door samen te komen, ervaringen te delen en van elkaar te leren. Het Horecabrains-evenement diende als platform om te netwerken, contacten te leggen en het gemeenschapsgevoel onder cateringondernemers te bevorderen.

We zijn dankbaar dat we deel hebben uitgemaakt van dit evenement en dat we de kans hebben gekregen om in contact te komen met zoveel gepassioneerde personen in de horeca. De kennis van HorecaBrains en NightBrains is van onschatbare waarde geweest, en we zijn enthousiast om in de toekomst verder te bouwen op deze partnerschappen.

Terwijl we verder gaan, blijven we toegewijd aan onze missie om duurzame waterbesparende oplossingen te bieden aan de horeca. Wij geloven dat we door samen te werken en onze expertise te delen, een duurzamere en welvarendere toekomst voor iedereen kunnen creëren.

We willen graag onze dank uitspreken aan HorecaBrains, NightBrains en alle horecaondernemers die het evenement hebben bijgewoond. Jullie steun en samenwerking zijn essentieel om positieve veranderingen in de sector teweeg te brengen. Laten we van elkaar blijven leren en een verschil maken.

Als u vragen heeft of meer wilt weten over Aquafox en ons watermanagementsysteem, aarzel dan niet om ons hier te bereiken. Samen kunnen we een blijvende impact hebben op de horeca en bijdragen aan een duurzamere toekomst.