De lokale horeca

AquaFox voor uw club, restaurant of café

De duurzame horeca kraan van Nederland

Een AquaFox systeem neemt alle zorgen rondom het spoelen van de glazen weg door de unieke combinatie van waterbesparende horeca kraan en zeep dosering. De water- en zeeptoevoer worden de hele dag automatisch geregeld zonder dat je het door hebt. De temperatuur van het spoelwater wordt constant gehouden en het personeel hoeft zich voortaan niet meer te bekommeren om de kraan of de zeepdosering. Hierdoor houdt het personeel meer tijd over voor de gast.

Hygiënisch

Het AquaFox systeem maakt gebruik van speciale zeep waarmee de glazen schitterend schoon worden. Virussen en bacteriën krijgen hierdoor geen kans om zich te verspreiden. Bovendien blijft de schuimkraag langer staan in een schoon glas.

Duurzaam

Het AquaFox systeem bespaart u gemiddeld 20.000 liter schoon drinkwater per maand per spoelbak door de speciale horeca kraan en zeep. Dit resulteert in een besparing van gemiddeld € 50,- per maand afhankelijk van uw locatie.

Automatisch

Het AquaFox systeem werkt volledig automatisch, focus op uw gasten in plaats van de spoelbak. De horeca kraan die geïnstalleerd wordt op meerdere spoelbakken ververst vanzelf het water per spoelbak, en doseert meer zeep wanneer het systeem merkt dat het nodig is.

Het waterbesparend systeem

AquaFox is een uniek reguleringssysteem dat de water-zeepverhouding in de spoelbak optimaal houdt. Doordat het AquaFox systeem alleen ververst wanneer er glazen worden gespoeld, worden de glazen altijd gereinigd in optimale condities. Het AquaFox systeem verbruikt gemiddeld slechts 30% van de hoeveelheid water in vergelijking met conventioneel spoelen en is hiermee de meest duurzame methode om uw glazen kristalhelder te reinigen.

Schone glazen, beter bier en duurzame waterbesparing
Levering, installatie en onderhoud door onze eigen monteurs
6 jaar garantie op het gehele systeem
Volledig instelbaar op uw situatie
Past op iedere spoelbak

De kraan en zeep dosering in zijn werk

 1. We installeren een nieuwe horeca kraan met onderstroompijp. Op deze horeca kraan zijn knoppen aanwezig waarmee u het systeem kan bedienen in een handomdraai.
 2. Het compacte systeem zelf wordt in de buurt van de spoelbak neergezet of opgehangen. Ook wordt een zeepcassette met zeepzak in dit systeem geplaatst zodat alles mooi op één plek zit.
 3. Sensoren detecteren het aantal gespoelde glazen automatisch. Hierdoor weet het systeem exact wanneer het spoelwater ververst moet worden, of wanneer er extra zeep gedosseert moet worden.
Schematische werking van het AquaFox systeem

Benieuwd of een AquaFox systeem geschikt is voor jouw zaak?

Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Enkele van onze 4.000 klanten aan het woord:

Aanschafmogelijkheden

Directe aanschaf enkele spoelbak
€1.295,-eenmalig per systeem
 • Inclusief installatie en montagemateriaal
 • Met 6 jaar volledige garantie en service
 • Prijs is voor een enkele spoelbak
 • Vervest automatisch de spoelbak met water en zeep
 • -
Directe aanschaf dubbele spoelbak
€1.395,-eenmalig per systeem
 • Inclusief installatie en montagemateriaal
 • Met 6 jaar volledige garantie en service
 • Prijs is voor een dubbele spoelbak
 • De spoelbak met water en zeep wordt automatisch ververst
 • De spoelbak met enkel water wordt ook automatisch ververst

Volledige garantie

U belt, wij komen!

AquaFox vindt het belangrijk om alle systemen volledige garantie te geven voor de horeca. Onze systemen staan vaak op een vochtige plek en er gaat water en zeep door de leidingen. Om een perfecte werking te kunnen garanderen is onderhoud nodig. Met onze volledige garantie bent u verzekerd van een optimaal werkend systeem door een kosteloze storingsdienst. Geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen materiaalkosten.

 

Behoort u tot de grotere horeca? Voor de aanschaf van meerdere systemen kunnen we vrijblijvend een offerte op maat opstellen. Neem contact op met ons via info@aquafox.nl of bel +31 (0) 70 3244723.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. 

Alle systemen worden bij aanschaf geleverd met één zak zeep.