fbpx

Hoe werkt het?

Onderaan de spoelbak worden twee piezo-sensoren geplakt. Deze sensoren reageren op de druk die wordt uitgeoefend op de spoelbakwand door de borstel. Indien een glas wordt gespoeld beweegt de onderkant van de spoelbak een heel klein beetje en deze druk wordt direct opgevangen. De printplaat in het systeem registreert de beweging en vertaalt dit met de software in een telling voor een gespoeld glas. Na een seconde rust tussen de spoelbewegingen gaat het systeem ervan uit dat een nieuw glas wordt gespoeld. Na enkele glazen geeft het systeem vers water met daarin de juiste hoeveelheid zeep die wordt opgepompt uit de zeepflacon. Het water met daarin de juiste hoeveelheid reiniger komt via de AquaFox-designkraan de spoelbak binnen. Het systeem wordt geplaatst op de bestaande spoelbak en de aanwezige kraan blijft bestaan voor het tappen van een glaasje water. De AquaFox-behuizing is eenvoudig monteerbaar in de buurt van de spoelbak.
Wanneer het licht van de kraan brandt staat het systeem aan. Met de bijvulknop kan water (met zeep) worden bijgevuld. 1 x drukken is 1/3 bak, 2x = 2/3, 3x = volle bak.

Het systeem wordt voorzien van water en reiniger via een onderstroompijpje dat zorg draagt voor de juiste afvoer van vuildelen.

De reiniger wordt in de behuizing gedoseerd aan het water en wordt vervolgens via een waterleiding naar de AquaFox-kraan gevoerd.

Menu