fbpx

De grootste kans op besmetting met het corona virus in de Horeca is via de lucht, de UVMATIC elimineert de virussen in de lucht op twee manieren:

  1. De UVMATIC zuigt lucht aan en voert de lucht langs een UV-C lamp, hierdoor worden alle virussen en bacteriën gedood. UV-C licht wordt ook gebruikt in onder andere ziekenhuizen om operatiekamers te desinfecteren.
  2. De UVMATIC blaast lucht uit gevuld met fotoplasma en negatieve ionen, hierin kunnen virussen en bacteriën niet overleven. De lucht daalt neer op alle oppervlakten waardoor deze ook worden gedesinfecteerd.

De UVMATIC elimineert niet alleen automatisch virussen en bacteriën in de lucht maar is ook is zeer effectief in het verwijderen van onaangename geuren. Onaangename geuren worden veroorzaakt door bacteriën in de lucht, de UVMATIC doodt de bacteriën waardoor de onaangename geur wordt verwijderd.

Wij raden aan om ’s nachts de UVMATIC aan te zetten, de gehele ruimte wordt dan gedesinfecteerd.  Zo begint u elke dag in een schone en virusvrije horeca locatie.

Menu