Volgend bericht
Gore Bartender gekroond tot Heineken Global Bartender Champion 2020 in Amsterdam

Amber Ott wint het Nederlands Kampioenschap Biertappen 2020 op de Horecava RAI Amsterdam

Nederlands Kampioen Biertappen 2020

Gisteren was de Horecava RAI Amsterdam het toneel van een spannende finale tussen tien bekwame biertappers, waarbij Amber Ott als winnaar uit de bus kwam en negen sterke concurrenten achter zich liet. Haar onderscheidende focus en vaardigheden maakten haar tot een uitblinker en ze werd gekroond tot Nederlands Kampioen Biertappen 2020.

AquaFox, een toonaangevende innovator in duurzame oplossingen voor bars, feliciteert Amber met haar overwinning en is er trots op deel te hebben uitgemaakt van het evenement. De blauwe lamp, het symbool van AquaFox’s innovatieve producten, het Aquafox-systeem, was aanwezig op het evenement en liet het bedrijf’s toewijding zien om excellentie in de barindustrie te bevorderen.

We willen tapwedstrijden.nl bedanken voor hun samenwerking en het organiseren van een zeer succesvol evenement met AquaFox als een vaste waarde. Het is geweldig om zoveel getalenteerde individuen bij elkaar te zien komen om hun vaardigheden en passie voor het biertappen te tonen.

Het Nederlands Kampioenschap Biertappen is een prestigieus evenement dat de beste biertappers van het land samenbrengt om te strijden om de felbegeerde titel van Nederlands Kampioen Biertappen. De competitie erkent niet alleen de technische vaardigheden van de deelnemers, maar ook hun creativiteit, passie en toewijding aan het vak.

Amber’s overwinning is een bewijs van haar vaardigheden, harde werk en vastberadenheid, en we wensen haar veel succes in haar toekomstige ondernemingen. Haar prestatie dient ook als inspiratie voor aspirant-biertappers, die worden aangemoedigd om te streven naar excellentie en hun stempel te drukken op de industrie.

We feliciteren Amber met haar welverdiende overwinning en kijken uit naar meer getalenteerde biertappers in de toekomst. Bij AquaFox blijven we toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid en excellentie in de barindustrie, en evenementen zoals het Nederlands Kampioenschap Biertappen dienen als een uitstekend platform om het beste in de industrie te tonen.

Nederlands Kampioen Biertappen 2020

Amber Ott met haar trofee en AquaBrush.