Grote jongens

AquaFox voor het groot horecabedrijf

De eenvoudige werkwijze en duurzaamheid maken het spoelsysteem van AquaFox bijzonder geschikt voor het groot horecabedrijf zoals hotels, ketens, concerthallen en evenementenlocaties. Ook bij het groot horecabedrijf kan een klant alleen volop genieten van een lekker drankje wanneer dit wordt geschonken in een schoon glas. De AquaFox levert glanzend schone glazen af.

AquaFox past zich automatisch en continu aan. Sensoren detecteren het aantal gespoelde glazen en het systeem stemt de frequentie van de verversing van het water op dit aantal af. Het systeem verbruikt water en zeep zo efficiënt mogelijk. Iedereen kan werken met een AquaFox. Dit brengt gemak voor uw personeel en bespaart op de waterrekening. Onderneem maatschappelijk verantwoord en efficiënt met AquaFox.

Duurzaam

U bespaart gemiddeld 20.000 liter schoon drinkwater per maand per spoelbak. Als gevolg hiervan bespaart u gemiddeld € 50,- per maand afhankelijk van uw locatie.

Hygiënisch

Het systeem maakt gebruik van speciale zeep waarmee de glazen schitterend schoon worden. Virussen en bacteriën krijgen hierdoor geen kans om zich te verspreiden. Bovendien blijft de schuimkraag langer staan in een schoon glas.

Automatisch

Het AquaFox systeem werkt volledig automatisch. Focus op uw gasten in plaats van de spoelbak.

Het AquaFox systeem

AquaFox is een uniek reguleringssysteem. Het houdt de hoeveelheid water en zeep in de spoelbak optimaal. Het systeem detecteert hoeveel glazen zijn gespoeld. Op basis van deze detectie worden de zeep- en watertoevoer automatisch aangepast. Hierdoor worden de glazen altijd gereinigd in optimale condities. Het AquaFox systeem verbruikt gemiddeld slechts 30% van de hoeveelheid water in vergelijking met conventioneel spoelen. Hiermee is het de meest duurzame methode om glazen te reinigen.

Schone glazen, beter bier en duurzame waterbesparing
Levering, installatie en onderhoud door onze eigen monteurs
6 jaar garantie op het gehele systeem
Volledig instelbaar op uw situatie
Past op iedere spoelbak

Water besparen we samen

We bedanken onze 4.000 Nederlandse en Belgische klanten voor de enorme waterbesparing die zij de afgelopen 10 jaar hebben geleverd van:

10,7 miljard liter

There is nothing to show here!
Slider with alias besparingslider not found.

Benieuwd of een AquaFox systeem geschikt is voor jouw zaak?

Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Hoe duurzaam zijn jouw schone glazen?

Vaatwasser Waterkraan AquaFox kraan
Vaatwasser Kraan AquaFox
Geschikt voor bierglazen Cross Check Check
Duurzaam Cross Cross Check
Glazen direct klaar voor gebruik Cross Check Check
Energieverbruik (per jaar) 5.253 kWh 0 kWh 29 kWh
Waterverbruik (per jaar) 55.822 Liter 460.000 Liter 138.000 Liter
Kosten (per jaar) €1.346,- €1.150,- €351,-
Vaatwasser
Vaatwasser
Geschikt voor bierglazen Cross
Duurzaam Cross
Glazen direct klaar voor gebruik Cross
Energieverbruik (per jaar) 5.253 kWh
Waterverbruik (per jaar) 55.822 Liter
Kosten (per jaar) €1.346,-
Waterkraan
Kraan
Geschikt voor bierglazen Check
Duurzaam Cross
Glazen direct klaar voor gebruik Check
Energieverbruik (per jaar) 0 kWh
Waterverbruik (per jaar) 460.000 Liter
Kosten (per jaar) €1.150,-
AquaFox kraan
AquaFox
Geschikt voor bierglazen Check
Duurzaam Check
Glazen direct klaar voor gebruik Check
Energieverbruik (per jaar) 29 kWh
Waterverbruik (per jaar) 138.000 Liter
Kosten (per jaar) €351,-

Gebruik gebaseerd op gemiddeld jaarverbruik van 234.000 glazen. Energieprijs gebaseerd op €0,23 per kWh. Waterprijs gebaseerd op €2,50 per m³.

Waarom geen vaatwasser gebruiken?

De vaatwasser verbruikt veel energie door de hoge temperatuur. Het enorme energieverbruik is niet alleen slecht voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Ook gebruikt het een agressief schoonmaakmiddel. Doordat het een gesloten systeem is kunnen er zwaardere schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Deze zijn niet alleen slecht voor het milieu, maar de dampen van een de vaatwasser kunnen ook schadelijk zijn voor uw medewerkers.

Bij conventioneel spoelen wordt de waterkraan open gedraaid. De verversing van het water wordt hierbij niet automatisch en continu aangepast aan het aantal gespoelde glazen. Als het personeel niet constant de verversing aan de drukte aanpast wordt er onnodig veel water verbruikt.

Doordat het AquaFox systeem alleen ververst wanneer er glazen worden gespoeld, worden de glazen altijd gereinigd in optimale condities. Hierdoor worden de glazen schitterend schoon zonder een druppel te verspillen. Doordat het AquaFox systeem werkt met de waterdruk verbruikt het systeem zeer weinig energie. Met een AquaFox systeem reinig je dus het glaswerk niet alleen beter maar ook duurzamer en tegen de laagste kosten.

Logo The Green Key

Scoor extra punten op waterbesparing voor het Green Key keurmerk met de AquaFox. Ga naar de website van Green Key voor meer informatie.

Onze meesterbespaarders:

Bereken zelf uw besparing

Op basis van de besparing die we zien bij onze klanten hebben we een rekenmodel opgesteld waarmee de totale besparing van het Aquafox systeem kan worden ingeschat. Schuif de sliders naar de waarden die voor uw situatie van toepassing zijn om te zien hoeveel water u kunt besparen. Doordat de AquaFox alleen ververst wanneer er glazen worden gespoeld ligt het watergebruik gemiddeld op slechts 30% in vergelijking met conventioneel spoelen.

Aantal spoelbakken

2

Openingsuren per dag

6

Openingsdagen per jaar

200

Uw waterbesparing (per jaar)

,-

wat neerkomt op

L

Terugverdientijd van het AquaFox systeem:

maanden

*Deze waarden zijn gebaseerd op gemiddelden en kunnen per situatie verschillen. Neem contact op met een van onze experts om te bepalen hoe voordelig AquaFox voor u is.

Offerte op maat?

Voor een groot horecabedrijf is een offerte maatwerk. Bij aanschaf van meerdere systemen kan AquaFox een prijsopgave op maat maken. Wilt u geheel vrijblijvend zo’n offerte op maat? Neem gerust contact op via een van de onderstaande kanalen.

Telefoon +31 (0) 70 324 47 23
Mail info@aquafox.nl

Of vul de onderstaande velden in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld