Vorig bericht
Amber Ott wint het Nederlands Kampioenschap Biertappen 2020 op de Horecava RAI Amsterdam
Volgend bericht
Haagse Strand- en Terrasbeurs 2020

Gore Bartender gekroond tot Heineken Global Bartender Champion 2020 in Amsterdam

heineken

Gisteren werd tijdens de Heineken Experience in Amsterdam de winnaar van de “Global Bartender Final 2020” aangekondigd en hebben we een nieuwe kampioen geboren zien worden! Sarah Ewing, assistent-manager bij het Thomas Green Restaurant and Bar in Gore, Nieuw-Zeeland, werd uitgeroepen tot de beste Heineken bartender ter wereld na te hebben gestreden tegen bartenders van over de hele wereld.

Ewing versloeg tien andere finalisten, waaronder deelnemers uit Griekenland, Canada, Letland, Egypte en de Verenigde Staten. Vorig jaar maart won ze ook al de Nieuw-Zeelandse finale, waar ze het schenken van het perfecte Heineken biertje omschreef als een ambacht.

De finalisten werden beoordeeld op elk van de vijf stappen van het Star Serve-proces, waaronder spoelen, schenken, afschuimen, controleren en serveren. Ewing’s pours waren consistent perfect en ze behield gedurende de wedstrijd haar kalmte.

Bij AquaFox zijn we trots dat we al enkele jaren Heineken als loyale partner hebben. We waren verheugd om aanwezig te zijn bij de Global Bartender Final 2020, waar we de geboorte van een nieuwe ster hebben gezien, met ons enkele spoelbak AquaFox-systeem aan haar zijde. Ons blauwe licht contrasteerde prachtig met de sfeer van het evenement en maakte het gemakkelijk om ons te vinden. Als duurzaam bedrijf zijn we er trots op partner te zijn van tapwedstrijden.nl, die evenementen zoals deze organiseert om de wereldklasse vaardigheden van bartenders over de hele wereld te laten zien.

Lees hier voor meer: https://www.stuff.co.nz/southland-times/southland-top-stories/118957001/gore-bartender-crowned-winner-in-global-beer-pouring-competition

Heineken's Global Bartender Final 2020

Heineken’s Global Bartender Final 2020