Vorig bericht
Gore Bartender gekroond tot Heineken Global Bartender Champion 2020 in Amsterdam
Volgend bericht
Kroonbier op de Horecava 2020

Haagse Strand- en Terrasbeurs 2020

Schoon gespoeld glas

Maandag 3 februari is het zover: de Haagse Strand- & Terrasbeurs vindt plaats in de Grote Kerk van Den Haag. Dit is dé plek waar de Haagse horeca en exposanten elkaar ontmoeten en ideeën worden uitgewisseld over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van terrasmeubilair, parasols, verlichting en nog veel meer. AquaFox is natuurlijk ook aanwezig en we hebben alle horecaondernemers nodig om onze stand (nummer 61) te bezoeken.

Waarom zou je als horecaondernemer de Haagse Strand- & Terrasbeurs bezoeken? Ten eerste is het een uitstekende manier om inspiratie op te doen voor de inrichting van je terras. Het is belangrijk om de concurrentie te onderscheiden en een goed ingericht terras kan hier zeker bij helpen. Daarnaast kun je op de beurs de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca bekijken en proberen. Wie weet ontdek je wel een nieuw product dat perfect verleden is bij jouw zaak.

Natuurlijk is AquaFox ook aanwezig op de beurs. Wij vinden het belangrijk dat horecaondernemers bewust omgaan met water en daarom stellen wij graag ons duurzame watersysteem aan jou voor. Ons systeem doseert alleen water wanneer dit nodig is, waardoor er veel water wordt bespaard. Op deze manier kan ook jouw horecazaak een steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Kom daarom vooral langs bij onze stand (nummer 61) om kennis te maken met ons AquaFox-systeem en om te bespreken hoe we samen jouw horecazaak duurzamer kunnen maken. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van meer informatie over onze diensten. Tot maandag 3 februari in de Grote Kerk van Den Haag!

https://www.facebook.com/haagsestrandenterrasbeurs

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.