Vorig bericht
Terugblikken op een succesvol jaar in de horeca-industrie in 2022
Volgend bericht
De VNPF en Aquafox Partnerschap: Een Duurzame Oplossing voor Poppodia en Festivals

Sluit je bij ons aan op het Green Key-evenement om te leren hoe je op een duurzame manier glazen kunt spoelen!

Green Key event Soesterberg

Vandaag zijn we enthousiast om deel te nemen aan het Green Key-evenement in Soesterberg. Dit evenement is een uitstekende gelegenheid voor ons om in contact te komen met gelijkgestemde individuen die onze passie voor duurzaamheid en milieubescherming delen.

Een van de dingen die we op het evenement zullen delen, is hoe je gemakkelijk op een duurzamere manier je glazen kunt spoelen. We begrijpen dat veel mensen op zoek zijn naar manieren om hun milieu-impact te verminderen, maar soms kan het overweldigend of ingewikkeld voelen. Daarom willen we je laten zien hoe eenvoudige veranderingen in je dagelijkse routine een groot verschil kunnen maken.

Ons team zal beschikbaar zijn om al je vragen te beantwoorden over onze producten, inclusief onze hoogwaardige glasreinigingssystemen. We geloven dat duurzaamheid niet ten koste mag gaan van de prestaties en onze producten zijn ontworpen om uitstekende resultaten te leveren terwijl ze ook milieuvriendelijk zijn.

We zijn ook enthousiast om te horen van andere experts op het evenement en meer te leren over hoe we onze duurzaamheidspraktijken kunnen blijven verbeteren. We geloven dat evenementen zoals deze cruciaal zijn om individuen en organisaties samen te brengen die zich inzetten voor een positieve impact op het milieu.

Dus als je in de buurt bent, nodigen we je uit om met ons mee te doen op het Green Key-evenement in Soesterberg. Het is een geweldige kans om meer te weten te komen over duurzame praktijken, te netwerken met andere gelijkgestemde individuen en nieuwe manieren te ontdekken om je milieu-impact te verminderen.

Voor meer informatie over het evenement en hoe je je kunt registreren, ga je naar https://www.greenkey.nl/. We hopen je daar te zien!

Green Key event Soesterberg-hugo-van-watering