Vorig bericht
Sluit je bij ons aan op het Green Key-evenement om te leren hoe je op een duurzame manier glazen kunt spoelen!
Volgend bericht
Zeg vaarwel tegen wegwerp plastic bekers met AquaFox: De duurzame oplossing voor de horeca-industrie

De VNPF en Aquafox Partnerschap: Een Duurzame Oplossing voor Poppodia en Festivals

VNPF-X-Aquafox-Partnerschap

De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) is een Nederlandse vereniging die de belangen van poppodia en festivals in Nederland vertegenwoordigt. Als onderdeel van hun inspanningen om duurzaamheid in de industrie te bevorderen, is de VNPF onlangs een partnerschap aangegaan met Aquafox.

Aquafox is een innovatief systeem dat bedrijven in de horeca in staat stelt om herbruikbare harde bekers op een milieuvriendelijke manier te wassen en te reinigen. Met het dreigende verbod op het gebruik van plastic wegwerpbekers voor drankjes is de behoefte aan duurzame alternatieven urgenter dan ooit geworden. Gelukkig biedt Aquafox een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor dit probleem.

Dankzij de VNPF-Aquafox-partnerschap kunnen leden van de VNPF nu tegen een lage kostprijs een Aquafox-systeem aanschaffen met kortingen tot 20 procent. Locaties zoals Het Paard, Patronaat en 013 gebruiken het glasreinigingssysteem al om hun harde bekers op een duurzame en hygiënische manier te reinigen.

Maar waarom is deze partnerschap zo belangrijk? Ten eerste toont het de inzet van VNPF voor het bevorderen van duurzaamheid in de industrie. Door hun leden toegang te bieden tot een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing, helpt de VNPF de koolstofvoetafdruk van poppodia en festivals in het hele land te verminderen.

Maar de voordelen van het Aquafox-systeem houden daar niet op. Naast milieuvriendelijkheid biedt het systeem ook financiële voordelen. Door te investeren in herbruikbare bekers en het Aquafox-systeem, kunnen bedrijven geld besparen door hun afhankelijkheid van wegwerpbekers te verminderen. Bovendien is het systeem gemakkelijk te gebruiken, wat betekent dat bedrijven personeelskosten kunnen verminderen terwijl ze ook helpen het milieu te beschermen.

De VNPF-Aquafox-partnerschap is een win-win voor iedereen die erbij betrokken is. Locaties en festivals kunnen geld besparen terwijl ze ook hun steentje bijdragen aan het beschermen van het milieu. En met het dreigende verbod op plastic wegwerpbekers is de behoefte aan duurzame alternatieven nog nooit zo groot geweest.

Als u lid bent van de VNPF en geïnteresseerd bent in de aanschaf van een Aquafox-systeem, neem dan contact met hen op om meer te weten te komen over de beschikbare kortingen. Door over te stappen op Aquafox, kunt u uw steentje bijdragen aan het bevorderen van duurzaamheid in de industrie terwijl u ook de financiële voordelen plukt van een meer milieuvriendelijke oplossing.

Lees verder: https://vnpf.nl/ledenvoordeel/aquafox-spoelbak-doseersysteem/