1. Home
  2. AquaFox systeem
  3. Dubbele spoelbak systeem
AF Dubbele Spoelbak Large

Productomschrijving

Het AquaFox dubbele spoelbak systeem is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven die twee spoelbakken nodig hebben voor het reinigen van glazen. Het systeem is voorzien van een extra AquaFox kraan die kan worden geïnstalleerd op de tweede spoelbak, waardoor beide spoelbakken worden bediend door één centrale waterbron.

Wanneer de kraan wordt geopend, wordt de SUN AquaFox zeep automatisch gedoseerd om de perfecte hoeveelheid schuim te produceren voor de reiniging van glazen. Het systeem is ontworpen om water te besparen en verspilling te verminderen, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een hygiënische reiniging van de glazen.

Het AquaFox dubbele spoelbak systeem kan eenvoudig worden geïnstalleerd en werkt met de SUN AquaFox zeep, die verkrijgbaar is bij alle horeca-groothandels. Bovendien kan het systeem worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, zoals het aanpassen van de waterdruk of het toevoegen van extra AquaFox kranen.

Flexibel en Gemakkelijk in Gebruik

Het systeem is gemakkelijk te installeren en kan op elke locatie worden geplaatst, waardoor het een zeer flexibele oplossing is voor een breed scala aan bedrijven. De SUN AquaFox-zeep die in het systeem wordt gebruikt, is verkrijgbaar bij de meeste horeca-groothandels, en elke doos bevat 2 zakken zeep, waarbij elke zak tot wel 10.000 glazen kan reinigen.

Galerij

Aquafox Systeem (dubbele spoelbak)

Direct leverbaar

€1.395,-

eenmalig per systeem

Inclusief installatie en montagemateriaal

Met 6 jaar volledige garantie en service

Prijs is voor een enkele spoelbak

Ververst automatisch de spoelbak met water en zeep

GRATIS 1 zak SUN Aquafox bierglasreiniger

GRATIS 1 AquaFox Poleerdoek

GRATIS 1 AquaBrush Compact