Vorig bericht
Gezocht een Planner / allround Administratief medewerker
Volgend bericht
Terugblikken op een succesvol jaar in de horeca-industrie in 2022

Aquafox Doet Niet Mee Aan Black Friday – In Plaats Daarvan Planten Wij Bomen!

green friday

Black Friday is een populaire winkelvakantie die al tientallen jaren bestaat. Het staat bekend om de zware kortingen en promoties, en veel mensen kijken er elk jaar naar uit. Bij Aquafox hebben we echter besloten om niet deel te nemen aan Black Friday van dit jaar. In plaats van kortingen te bieden op onze producten, hebben we ervoor gekozen om iets te doen dat de planeet ten goede zal komen.

We zijn trots om aan te kondigen dat we voor elke Aquafox-systeem dat in november en december wordt verkocht, een boom zullen planten. Dit betekent dat u niet alleen een hoogwaardig glasreinigingssysteem krijgt, maar ook bijdraagt aan een groenere en gezondere aarde.

De beslissing om niet deel te nemen aan Black Friday was geen gemakkelijke. We begrijpen dat veel van onze klanten kortingen verwachten tijdens deze periode, maar we geloven dat het belangrijker is om ons te richten op duurzaamheid en de gezondheid van onze planeet.

Bomen zijn essentieel voor een gezonde omgeving. Ze absorberen kooldioxide uit de atmosfeer, produceren zuurstof en bieden habitats voor verschillende soorten dieren. Door bomen te planten, kunnen we klimaatverandering bestrijden en de biodiversiteit van onze planeet beschermen.

Bij Aquafox zijn we toegewijd aan duurzaamheid, en we geloven dat elk bedrijf de verantwoordelijkheid heeft om de impact op het milieu te verminderen. Door bomen te planten, zetten we een belangrijke stap naar een groenere toekomst.

Als je geïnteresseerd bent om met ons mee te doen in onze inspanningen om deze Black Friday een beetje groener te maken, ga dan naar www.greenfriday.nl voor meer informatie. Daar kun je meer leren over onze boomplant-initiatief en hoe je betrokken kunt raken.

Tot slot, in lijn met de missie van ons bedrijf, geloven we dat het essentieel is om de gezondheid van onze planeet boven winst te stellen. Door ervoor te kiezen om niet deel te nemen aan Black Friday en in plaats daarvan bomen te planten, zetten we een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Bedankt voor uw steun en toewijding aan het milieu.