Gratis advies en/of offerte voor een AquaFox systeem

Je kunt hier gratis een advies en/of offerte aanvragen voor een AquaFox systeem. Vul hiernaast je gegevens in, voor een offerte aanvraag horen we graag om hoeveel AquaFox systemen het gaat. Ook willen we graag weten of je nu een enkele spoelbak of een dubbele spoelbak gebruikt*.

Als je een offerte aanvraagt wordt de offerte binnen 5 werkdagen naar je email verzonden. Ben je akkoord met de offerte dan kan je deze direct ondertekenen en nemen we daarna contact met je op om de installatie in te plannen. De kosten voor de installatie zitten verwerkt in het offertebedrag. Gemiddeld kunnen we na ondertekening van de offerte binnen 10 werkdagen het AquaFox systeem installeren.

De installatie duur ongeveer 1,5 – 2 uur, waarbij ook het water even afgesloten moet worden.

*Een enkele spoelbak is de meest gangbare spoelbak in Nederland, er is 1 spoelbak gevuld met water en zeep. Een dubbele spoelbak zie je vaak bij AB-InBev relaties, hier zijn 2 spoelbakken: 1 gevuld met water en zeep en de andere met enkel water. Een AquaFox voor een dubbele spoelbak kan beide bakken verversen, er worden dan 2 kranen geplaatst.

Uw contact gegevens

Vul de onderstaande velden in en we contact met u op.

  Een nieuw geïnstalleerd AquaFox systeem in 5 eenvoudige stappen

  Advies

  In het advies geven we uitleg over het AquaFox system en verzamelen we alle informatie die we nodig hebben om een offerte te maken.

  Offerte

  We sturen je digitaal een offerte toe, hierin staat alle informatie. Ben je akkoord met de offerte? Dan kan je deze direct digitaal ondertekenen.

  Inplannen

  Zodra we de offerte binnen hebben nemen we contact met je op om de installatie in te plannen. De installatie kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

  Installatie

  Eén van onze AquaFox monteurs komt langs om de installatie uit te voeren. De installatie duurt ongeveer 2 uur per systeem. De monteur heeft alles bij zich om de installatie uit te voeren.

  Proost!

  Na de installatie geeft onze monteur een korte uitleg over het systeem en kan er direct mee gewerkt worden. Bierglazen worden perfect schoon en je begint direct met water besparen.